Seminar Hartanah

Bisnes Import Dari China

I want to Sell Online!!!

Sitegiant E-Commerce
Selamat Datang Ke blog TeRsEbUt AL-KiSaH

Followers

Pages

Friday, July 30, 2010

Perlu ke anda merokok???sampai biler??

Tekanan sosial,pengaruh rakan sebaya,cube2 jew,nak staill,nmpak cool..itulah kate2 yg selalu kita dengar kan???
sesetengah remaja mempercayai bahawa merokok memberikan mereka sesuatu "imej" pada mata kawan-kawan mereka atau menyebabkan mereka kelihatan berdikari. Jika seseorang remaja berkenal dan menghormati orang-orang dewasa yang merupakan perokok, remaja itu mungkin akan mengaitkan merokok dengan sifat dewasa.
Seseorang perokok akan merokok secara automatik pada waktu-waktu yang tertentu, misalnya semasa menelefon, berjalan-jalan atau bersembang dengan kawan-kawan, manakala ada juga yang suka menyibukkan tangan mereka.
Pada zaman yg moden ini,banyak ubat-ubatan yang telah dikeluarkan untuk sesiapa berhenti merokok.gsk umpama nye juga telah mengeluarkan pill yg mgandungi nikotin yg rendah untuk perokok tegar mengurangkan dan seterusnya berhenti merokok.Tapi rupa pill tu xdapat dikesan pada pakcik google mahupun page gsk ney
http://gsk.com.my


video
 *video yg menarik lagi menginsafkan..hehehe

Monday, July 26, 2010

malaysia 1-0 korea selatan

waaaa..mmg terbaik ar malaysia menang..ngan support yg diberikan
xberbelah bg pnyokong terhadap pemain malaysia membuat kan kami 
lega dgn kemenangan malaysia..ak ase tdi ade ar dlm 5000org termasuk korea dtg 
menonton perlawanan tdi..
disajikan perlawanan menarik dgn berbalas2 serangan tp korea mnguasai perlawanan
dan corak permainan korea lebih menarik n tactical manakala permainan malaysia di bawah tahap sebenar dgn kecederaaan melanda pemain2 antara nya,fakri saarani,idlan talaha n ade defend tu ak xingat.hehhee
diganti dgn khyril n badrol..kedua2nya lincah di padang tp kesudahan amat lemah..
tp pada minit ke 70++(xingat masa kat board tu jemmm) sepakan percuma diberikan..

safiq rahim telah mgmbil sepakan tersebut tp terkene pertahan korea dan melantun kpd dia kmbali dan trus diasak oleh 3 pemain korea kemudian melepaskan 1 sepakan deras akhirnya kubu korea bolos..time tu mmg naik giler ar menjerit xtntu pasal da meraikan gol tersebut..membuat kan daku gembira n bangga..ohhh
stiap kali match malaysia after balik dri sukan sea aritu ak xpernah mis..smua nya menang..membuat kan gelora di hatiku berbuak2 utk mnjadi pnyokong sejati(sblum ney pun da jd pnyokong sejati)..
malaysia please next match lwn thailand or indonesia..nak tau kekuatan kte si asia tenggara ney..dlu 2 negare ni bagai ayam2 kan pasukan kte..ak tau skuad k rajagopal dah bersedia.teruskan perjuangan anda.kami support dri blakang..malaysia boleh!!!



Friday, July 16, 2010

Harry Potter..

Harry Potter and the Deathly Hallows (Book 7)
Harry Potter and the Deathly Hallows (Book 7)


Harry Potter Paperback Box Set (Books 1-6)
Harry Potter Paperback Box Set (Books 1-6)



Harry Potter and the Order of the Phoenix (Widescreen Edition)
Harry Potter and the Order of the Phoenix (Widescreen Edition)




Harry Potter Years 1-6 Giftset [Blu-ray]
Harry Potter Years 1-6 Giftset [Blu-ray]





Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
























that is the movie harry porter..
enjoy it. :)

Dapatkan segera!!!

Preview Video Borong Murah di CHINA!

I want to Sell Online!!!

Sitegiant E-commerce