Seminar Hartanah

Bisnes Import Dari China

I want to Sell Online!!!

Sitegiant E-Commerce
Selamat Datang Ke blog TeRsEbUt AL-KiSaH

Followers

Pages

Friday, July 30, 2010

Perlu ke anda merokok???sampai biler??

Tekanan sosial,pengaruh rakan sebaya,cube2 jew,nak staill,nmpak cool..itulah kate2 yg selalu kita dengar kan???
sesetengah remaja mempercayai bahawa merokok memberikan mereka sesuatu "imej" pada mata kawan-kawan mereka atau menyebabkan mereka kelihatan berdikari. Jika seseorang remaja berkenal dan menghormati orang-orang dewasa yang merupakan perokok, remaja itu mungkin akan mengaitkan merokok dengan sifat dewasa.
Seseorang perokok akan merokok secara automatik pada waktu-waktu yang tertentu, misalnya semasa menelefon, berjalan-jalan atau bersembang dengan kawan-kawan, manakala ada juga yang suka menyibukkan tangan mereka.
Pada zaman yg moden ini,banyak ubat-ubatan yang telah dikeluarkan untuk sesiapa berhenti merokok.gsk umpama nye juga telah mengeluarkan pill yg mgandungi nikotin yg rendah untuk perokok tegar mengurangkan dan seterusnya berhenti merokok.Tapi rupa pill tu xdapat dikesan pada pakcik google mahupun page gsk ney
http://gsk.com.my


video
 *video yg menarik lagi menginsafkan..hehehe

2 comments:

Fairus Bin Mamat said...

Tak tau la sampai bila bro.. Kat blog aku ada tips berhenti merokok. Datang tengok ye..

MoHaMaD KhAMarUL said...

ok2 bro..

Dapatkan segera!!!

Preview Video Borong Murah di CHINA!

I want to Sell Online!!!

Sitegiant E-commerce